Yhteystiedot

Dr. Decor
info@drdecor.fi
040-725 9205

Facebook

Tuotteita

Hearts - seinätarraSisustustarrat Sydän on rakkauden symboli. Hearts - seinätarrassa on useita sydämiäLue lisää »

Uusimmat tuotteet

Captain America seinätarraCaptain America sisustustarra Marvel sankarit tulevat rytisten seinän läpi. SisustustarrallaLue lisää »
Hulk seinätarraHulk sisustustarra Hurja Hulk vihreä mies säntää voimalla oven läpi. SeinätarraLue lisää »
Tarrapaketti 7Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »

Uutiset

12.3.2018KILPAILULue lisää »19.10.2017TEKSTIILITARRATLue lisää »8.1.20173D AutotarrojaLue lisää »

Sisustustarrat on helppo ja edullinen tapa muuttaa kodin ilmettä

Tekstitarrat seinälle

Kuvalliset seinätarrat

Sisustustarrat jokaiseen makuun

Dr. Decor valmistaa sisustustarroja kodin jokaiseen huoneeseen. Nettikaupassa on laaja valikoima sisustustarroja, niin lasten, kuin aikuistenkin makuun. Verkkokaupasta löytyy olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, eteiseen, keittiöön ja vessaankin sopivia sisustustarroja. Teemme itse suurimman osan tarroista, joten valikoima laajenee jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia sisustustarrojen aiheista. Seinätarroja, ikkunatarroja ja autotarroja voi tilata myös ihan itselle räätälöitynä. Ota yhteyttä sähköpostilla, jos et löydä sivuiltamme mieluisaa tarraa ja esitä toiveesi. Tarran oletusväri on musta ja suunta kuvan mukainen. Jos haluatte muuttaa seinätarran väriä ja suuntaa, ilmoittakaa siitä tilausta tehtäessä, "lisätietoja" kohdassa. Nettikaupassa ilmoittamamme koot ovat tarran leveys x korkeus. Jos tarvitsette tarran täsmälleen oikeilla mitoilla, ilmoittakaa siitä tilatessanne, pyrimme täyttämään kaikki toiveenne.

Seinätarran asennus

Sisustustarrat on helppo ja edullinen tapa sisustaa asuntoa. Parhaiten seinätarrat pysyvät kiinni puhtailla ja tasaisilla pinnoilla, kuten maalatussa seinässä, laatoissa, ovissa, ikkunoissa ym. Asennuskohde kannattaa pestä rasvasta ja pölystä, ennen sisustustarran asennusta. Sisustustarraa ei kannata asentaa vastamaalatuille seinille. Akryylipohjaisilla maaleilla maalatulle seinälle emme takaa tarran pysyvyyttä. Jos tiedät että seinä on maalattu akryylimaalilla, ilmoita siitä meille. Voit kiinnittää tarrat myös tapettiin mutta vältä herkkiä tapettimateriaaleja, tarraa poistettaessa tapetti voi repeytyä.

Sisustustarran voi asentaa myös huoneen kulmiin. Kiinnitettäessä pitää kuitenkin huolehtia, ettei kulmiin jää ilmaa tarran väliin. Jos ilmaa jää väliin on parempi leikata tarra kulmista.

Seinätarrat on helppo kiinnittää, mukana tulevan siirtokalvon avulla. Mukana tulee myös selkeät kuvalliset asennusohjeet. Sisustustarrojen asennusohjeen voi katsoa myös vasemmalta löytyvästä linkistä.

Sisustustarroilla eloa seinille

Seinätarrat ja seinätekstit antavat yksiväriselle seinälle modernia ja tyylikästä syvyyttä. Sisustustarra on huoneen katseenvangitsija ja puheenaihe, sekä tuo mielenkiintoa arkeen ja vaihtelua sisustukseen. Sisustustekstillä voi ilmaista myös tunteita ja ajatuksia.

Tarramateriaali on hyvin ohutta, joten lopputulos näyttää lähes seinään maalatulta. Käytämme tarroissamme vain parhaimpien valmistajien, kuten 3M:n ja ORACAL:n materiaaleja, jotka on suunniteltu sisustamiseen.

Sisustustarrat on edullinen tapa muuttaa koko huoneen olemusta. Seinätarrat ei jätä jälkiä poistettaessa, joten voit helposti vaihtaa kuvaa ajoittain, koska vaihtelu virkistää. Seinätarroja ei voi siirtää.

Seinätarran voi tilata myös omalla tekstillä tai kuvalla. Käy tutustumassa monipuoliseen sisustustarra valikoimaan nettikaupassamme.

ASENNUSOHJEET

Sisustustarran asennusohjeet

Ideoita ja tunnelmia

Sisustustarran asennusohjeet

Sisustustarra ideoita ja tunnelmia

Puu seinätarra

Pöllö ja puu sisustustarrat

hauskat sisustustarrat