Yhteystiedot

Dr. Decor
info@drdecor.fi
040-725 9205

Facebook

Tuotteita

Nainen ja gramofoni - seinätarratSisustustarrat Tyylikäs nainen sauhuttelee gramofonin vieressä. Nainen ja gramofoni-Lue lisää »

Uusimmat tuotteet

Captain America seinätarraCaptain America sisustustarra Marvel sankarit tulevat rytisten seinän läpi. SisustustarrallaLue lisää »
Hulk seinätarraHulk sisustustarra Hurja Hulk vihreä mies säntää voimalla oven läpi. SeinätarraLue lisää »
Tarrapaketti 7Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »

Uutiset

12.3.2018KILPAILULue lisää »19.10.2017TEKSTIILITARRATLue lisää »8.1.20173D AutotarrojaLue lisää »

Sisustusneuvontaa ja sisustussuunnittelua

Palvelu pähkinänkuoressa

Aloitamme kokeilukampanjana tarjoamaan yksityisille ja yrityksille sisustusneuvonnallisia palveluja yksinkertaisesti nettikaupan välityksellä. Valittavana on useita eritasoisia palveluja joka toteutetaan sähköpostin välityksellä. Asiakas valitsee nettikaupan kautta edullisesta listastamme itselleen sopivimman paketin, ottaa tarvittavat kuvat kohteesta ja lähettää sähköpostiimme. Kuvien lisäksi mahdollisimman tarkka selostus siitä, mikä on ongelmana ja minkälaista apua haluaisi. Kokenut sisustustiimimme käy viestin läpi ja tarvittaessa pyytää lisätietoja tai kuvia.

Usein asukkaan on vaikea edes itse huomata, mikä omassa sisustuksessa on ongelmana. Mikä sisustuksessa häiritsee tai miten sen voisi korjata. Sen takia on ammattilaisia, jotka ovat tottuneet ratkaisemaan ongelmia sisustamisessa. Usein sisustusongelma on hyvin pieni, esim. epäsopusuhtaiset huonekalut vierekkäin tai keskenään taistelevat värit. Moni asia olisikin usein helposti ratkaistavissa pienellä huonejärjestyksen muutoksella tai lipaston tai seinän maalaamisella.

Aloitamme palvelun yksinkertaisella neuvontapalvelulla, mutta laajennamme valikoimaamme vähitellen. Käy nettikaupassa varaamassa aika edulliseen sisustusneuvontaan ja löydä ratkaisu kotisi sisustamiseen.

Hyödyt asiakkaalle

Sähköisellä suunnittelulla pystymme tarjoamaan apua sisustamiseen HUOMATTAVASTI normaalia sisustussuunnittelua edullisemmin. 

-Ei turhia matkakuluja eikä asiakaskäyntejä, jotka asiakas loppupelissä aina maksaisi.
-Kustannukset pysyy kurissa kun on valmiiksi hinnoitellut paketit. Ei tarvitse miettiä maksaako suunnittelijan kahvitauotkin.
-Asiakkaan ei tarvitse sovittaa aikatauluaan suunnittelijan käynneille ja tapaamisille.
-Ei ole väliä kuinka korvessa asuu, suunnittelu toteutuu helposti sähköisesti.
-Kohteen suunnitteluun voidaan helposti käyttää useampaa suunnittelijaa, koska kaikki materiaali on sähköisessä muodossa ja siten helppo siirtää suunnittelijalta toiselle.
-Suunnittelemme asiakkaan antaman budjetin rajoissa ja aina kustannustehokkaasti. 

Kokeilutarjous

Koska konsepti on vielä kehittelyvaiheessa tarjoamme palvelumme huikean edullisesti. Jokaisen asiakkaan kanssa käydään läpi projektin eteneminen tarkasti ja vaadimme kaiken mahdollisen palautteen, risut ja ruusut. Näin pystymme kehittämään palvelua mahdollisen hyväksi ja helpoksi, sekä ennenkaikkea toimivaksi kokonaisuudeksi. Asiakkaan tyytyväisyys on pääasia ja pyrimme siihen sataprosenttisesti. Tarjoushintaan toivomme myös että lähetätte meille kuvat muutoksen jälkeen. Emme julkaise mitään kuvia ilman lupaa.