Yhteystiedot

Dr. Decor
info@drdecor.fi
040-725 9205

Facebook

Tuotteita

There´s no place like HOME120cmSisustustarrat Sanat on aseteltu tarra-arkkiin peräkkäin tai päällekkäin. Voit leikataLue lisää »

Uusimmat tuotteet

Captain America seinätarraCaptain America sisustustarra Marvel sankarit tulevat rytisten seinän läpi. SisustustarrallaLue lisää »
Hulk seinätarraHulk sisustustarra Hurja Hulk vihreä mies säntää voimalla oven läpi. SeinätarraLue lisää »
Tarrapaketti 7Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »

Uutiset

12.3.2018KILPAILULue lisää »19.10.2017TEKSTIILITARRATLue lisää »8.1.20173D AutotarrojaLue lisää »

Laminointia, tapetointia ja listoitusta

Parketin asennusta, seinien maalaamista ja listoitusta.

Kodin pienet pintaremontit

Teemme myös kaikenlaisia kodin pintaremontteja, kuten seinien, huonekalujen ja rappusten maalaamista, laminaatin ja parketin asennusta, seinien tasoitusta, kalusteasennuksia, tapetointia, listoitusta, kuivien tilojen laatoitusta, ikkunoiden suojakalvoitusta. 

Myyntiremontit

Asunnon myyntistailaus ja myyntiremontti nostaa asunnon arvoa ja nopeuttaa sen myyntiä. Myyntikunnostus kannattaa kuitenkin tehdä viisaasti, koska siitä voi syntyä myös turhia kuluja. 

Dr. Decor on erikoistunut tekemään hyviä ja edullisia myyntikunnostuksia asunnoille. Käymme tarkasti läpi myytävän asunnon yleiskunnon ja kartoitamme myyntihintaa nostavia ja myyntiaikaa nopeuttavia toimenpiteitä. Turhaa työtä ei kannata tehdä, joten keskitymme vain oleelliseen, myyntiä parantaviin toimenpiteisiin. Muutokset kannattaa pitää suhteellisen neutraaleina ja mahdollisimman monia miellyttävinä. Kannattaa kuitenkin miettiä jotain silmääpistäviäkin ratkaisuja, sillä niillä herätetään helposti huomiota ja kiinnostusta. 

Asunnon myyntikustannuksella tehdään keskimäärin 5-10% hinnannousun asunnon arvossa. Myyntiaika lyhenee huomattavasti myyntikunnostuksen ja stailauksen ansiosta. Myyntikunnostuksen työkustannuksista saa kotitalousvähennyksen ja siihen kulutetun rahan saa usein moninkertaisesti takaisin.

Esimerkkejä asunnon arvonnousuista. 
Asunto Espoon Latokaskessa: Asunto ei mennyt kaupaksi 199 900€ hinnalla. Teimme remontin 7000€ materiaalikustannuksilla, asunto myytiin pian 240 000€ hinnalla.
Asunto Espoon Olarissa: Asuntoon jossa pyyntihinta oli 210 000€, tehtiin n.10 000€ materiaalikustannuksilla remontti. Asunto myytiin hintaan 295 000€. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta.

Maalausta

Laminaatin asennusta

Kodin pieniä pintaremontteja