Yhteystiedot

Dr. Decor
info@drdecor.fi
040-725 9205

Facebook

Tuotteita

Vuoristorata - sisustustarraSisustustarrat Hulvatonta menoa vauhdikkaassa vuoristoradassa.  SisustustarrojenLue lisää »

Uusimmat tuotteet

Tarrapaketti 7Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »
Tarrapaketti 6Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »

Uutiset

12.3.2018KILPAILULue lisää »19.10.2017TEKSTIILITARRATLue lisää »8.1.20173D AutotarrojaLue lisää »

Laminointia, tapetointia ja listoitusta

Parketin asennusta, seinien maalaamista ja listoitusta.

Kodin pienet pintaremontit

Teemme myös kaikenlaisia kodin pintaremontteja, kuten seinien, huonekalujen ja rappusten maalaamista, laminaatin ja parketin asennusta, seinien tasoitusta, kalusteasennuksia, tapetointia, listoitusta, kuivien tilojen laatoitusta, ikkunoiden suojakalvoitusta. 

Myyntiremontit

Asunnon myyntistailaus ja myyntiremontti nostaa asunnon arvoa ja nopeuttaa sen myyntiä. Myyntikunnostus kannattaa kuitenkin tehdä viisaasti, koska siitä voi syntyä myös turhia kuluja. 

Dr. Decor on erikoistunut tekemään hyviä ja edullisia myyntikunnostuksia asunnoille. Käymme tarkasti läpi myytävän asunnon yleiskunnon ja kartoitamme myyntihintaa nostavia ja myyntiaikaa nopeuttavia toimenpiteitä. Turhaa työtä ei kannata tehdä, joten keskitymme vain oleelliseen, myyntiä parantaviin toimenpiteisiin. Muutokset kannattaa pitää suhteellisen neutraaleina ja mahdollisimman monia miellyttävinä. Kannattaa kuitenkin miettiä jotain silmääpistäviäkin ratkaisuja, sillä niillä herätetään helposti huomiota ja kiinnostusta. 

Asunnon myyntikustannuksella tehdään keskimäärin 5-10% hinnannousun asunnon arvossa. Myyntiaika lyhenee huomattavasti myyntikunnostuksen ja stailauksen ansiosta. Myyntikunnostuksen työkustannuksista saa kotitalousvähennyksen ja siihen kulutetun rahan saa usein moninkertaisesti takaisin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta.

Maalausta

Laminaatin asennusta

Kodin pieniä pintaremontteja