Yhteystiedot

Dr. Decor
info@drdecor.fi
040-725 9205

Facebook

Tuotteita

BIG BROTHER tekstiilitarraBIG BROTHER Takuuvarma tekstivalinta ylpeälle miehenalulle. Big brother tekstiäLue lisää »

Uusimmat tuotteet

Captain America seinätarraCaptain America sisustustarra Marvel sankarit tulevat rytisten seinän läpi. SisustustarrallaLue lisää »
Hulk seinätarraHulk sisustustarra Hurja Hulk vihreä mies säntää voimalla oven läpi. SeinätarraLue lisää »
Tarrapaketti 7Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »

Uutiset

12.3.2018KILPAILULue lisää »19.10.2017TEKSTIILITARRATLue lisää »8.1.20173D AutotarrojaLue lisää »

Matinkylän toimipiste

Dr. Decorin toimisto sijaitsee Matinkylässä, Mirjankuja 2:ssa. Olemme paikalla satunnaisesti, joten kannattaa ilmoittaa tulostaan etukäteen. Toimitilassamme on myytäviä sisustustarroja, huonekaluja ja sisustustavaraa, joita löytyy myös verkkokaupasta. Varsinkin sisustustarroista paikanpäällä voi tehdä huikean edullisia löytöjä, pikkuviallisista tai valikoimista poistuvista tuotteista. Jos haluaa tehdä tilaustyön tai hinta-arvion keittiön kunnostukseen, niin kannattaa varata siihen oma aika esim. yhteydenottolomakkeen kautta.

Dr. Decorin Arvot

EKOLOGISUUS

"kotitalouksien ja palvelujen tuottamaa jätettä kokonaismäärästä oli 3 miljoonaa tonnia. Siitä joutui kaatopaikalle noin 1,4 miljoonaa tonnia, joka on vuodessa 260kg henkilöä kohti. Jätteiden hyötykäytössä on paljon tehostamisen tarvetta ja mahdollisuuksia. mm kierrätys on toimiva tapa vähentää kasvihuonepäästöjä."

Dr. Decorin pääperiaatteisiin kuuluu ekologisuus ja kierrätys. Nykypäivän kulutuskulttuurissa kaikki on jätettä kun tavaraan tulee pieni vika, tai se ei enään miellytä silmää. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Suurin osa pois heitetyistä huonekaluista ja keittiön kaapeista on sisimmässään hyvässä kunnossa. Ne tarvitsevat vain pientä kunnostusta ja päivitystä nykypäivään. Dr. Decor tekee juuri sitä, antaa vanhoille hyville huonekaluille uuden arvoisensa elämän.

PERSOONALLISUUS

Lähes kaikki Dr. Decorin tuotteet ovat uniikkeja, muodonmuutoksen kokeneita taideteoksia. 

Reittejä persoonalliseen kotiin on useita:

- Verkkokaupassamme on valmiita kunnostettuja huonekaluja, joista jokainen varmasti löytää mieluisansa.
- Voit tuoda oman rakkaan lipaston meille kunnostettavaksi ja suunnitellaan yhdessä siitä juuri Teidän sisustukseen sopiva.
- Vanhat keittiönkaapit ja tasot voidaan pinnoittaa uudelleen tämän päivän muotiin sopivaksi. Keittiö saa aivan uuden luonteen.
- Voidaan tehdä kokonaan uuden näköinen pöytä yhdistelemällä useamman esineen ehjiä osia.
- Seinätarrat on helppo ja edullinen reitti persoonalliseen kotiin. Edullisia sisustustarroja löytyy nettikaupastamme.
- ...........

Vain mielikuvitus on rajana.

EDULLISUUS

Dr. Decorin sisustustarrat ovat kokoonsa nähden markkinoiden edullisimpia. Myös keittiökaappien pinnoituksella päästään huomattavasti edullisempaan loppuhintaan, kuin valmistamalla uudet mittatilausovet. Koska meidän hintamme koostuu pääosin työstä, myös kotitalousvähennys on hyödynnettävissä (45% työn osuudesta saa takaisin verotuksessa).