Yhteystiedot

Dr. Decor
info@drdecor.fi
040-725 9205

Facebook

Tuotteita

Käärme - seinätarraKäärme - sisustustarra  Käärmeet voivat olla suloisiakin. Seinätarrat tuovat mielenkiintoaLue lisää »

Uusimmat tuotteet

Captain America seinätarraCaptain America sisustustarra Marvel sankarit tulevat rytisten seinän läpi. SisustustarrallaLue lisää »
Hulk seinätarraHulk sisustustarra Hurja Hulk vihreä mies säntää voimalla oven läpi. SeinätarraLue lisää »
Tarrapaketti 7Tarrapaketit Tarrapakettiin kuuluu useampia erilaisia tarroja. Tarrat kiinnittyvätLue lisää »

Uutiset

12.3.2018KILPAILULue lisää »19.10.2017TEKSTIILITARRATLue lisää »8.1.20173D AutotarrojaLue lisää »

Autotarrat

Just Married tarrat auton ikkunaan

Magneettinen opetuskolmio

Kuvatarrat autoon

Tarrat tekevät autosta persoonallisemman. Nettikaupasta löytyy myös autotarroja. Valikoimissa on tuunaustarrojen lisäksi kestohitti, just married tarra hääauton ikkunaan (teemme sen helposti irtoavalle tarralle, eihän sitä kauan ikkunassa pidetä). Valittavana on tarroja useassa eri koossa, joten on helppo valita omaan tarkoitukseensa sopivan. Autotarrat on helppo asentaa itse siirtokalvon avulla. Autotarrat on leikattu muotoon, eli niissä ei ole taustaa. Tarramme on tehty 3M:n ja Oracalin korkealaatuisista vinyylikalvoisa, joiden kestävyys on yli 5 vuotta. Tarrat saa tarvittaessa pois jälkiä jättämättä.

Teemme tarroja myös tilauksesta, esimerkiksi yrityksen logotarrat autoihin saa meidän kauttamme edullisesti. Auto on ilmainen markkinointipaikka, joka liikkuu asiakkaiden nähtävillä. Älä siis jätä hyvää markkinointitilaa käyttämättä. Ottakaa yhteyttä info@drdecor.fi ja pyytäkää tarjous. Myös yksityiset voivat tilata autotarroja omalla tekstillä/kuvalla. Valmiita tarravaihtoehtoja lisäämme nettikauppaan jatkuvasti. Myös kaikista valikoimamme sisustustarroista voi tehdä edullisesti tarran autoon.

Magneettinen opetuskolmio

Myymme myös käteviä magneettisia opetuskolmioita. Helppo asentaa jokaiseen automalliin. Opetuskolmio pysyy hyvin kiinni kovassakin vauhdissa sen magneettisuuden takia. Todella hyödyllinen autolla ajamisen kotiopetuksessa.


Kauppaan tästä